Updates

Records op Indoor Recordwedstrijd

Het is al meer dan 20 jaar traditie bij Fortius: de Indoor Recordwedstrijd in het laatste weekend van oktober. Vooral bedoeld voor pupillen en junioren die per 1 november overgaan naar een nieuwe categorie. Zij krijgen hiermee nog een laatste kans om hun beste prestatie in hun huidige categorie te verbeteren en zo nog te stijgen in het klassement van de Fortius PR-competitie.

Voor de toppers onder de jeugd is het een laatste kans om te stijgen in de nationale ranglijsten. De wedstrijd van zaterdag 28 oktober is ook dit jaar weer in die opzet geslaagd. Er werd een groot aantal persoonlijke records gescoord en er werden twee clubrecords verbeterd.

Florian Ophorst (U12M) verbeterde het clubrecord hoogspringen voor jongens pupillen A naar 1,43 m.

Jemuël Mangoentaroeno overbrugde in de verspringbak 5,28 m. Dat was 7 centimeter verder dan het indoor clubrecord voor U14M, dat sinds vorig jaar op naam stond van Kelvin Mol. Ook liep Jemuël in 8,19 s een goede 60 meter. Kelvin, inmiddels U16M, liep de 60 meter in 7,55 s en komt met die tijd binnen in de Fortius 10-bestenlijst. Op de 60 m horden zette Kelvin met 8,93 s ook al een snelle tijd op de klokken.

Bij de U20M vielen de prestaties van Wessel de Lange op: 1,83 m hoog en 6,13 m ver. 
Daan Spiljard liep bij de mannen senioren de 60 meter horden in een knappe 9,09 m.

Alle uitslagen zijn op atletiek.nu te vinden:

Naar boven