Updates

Tijdschema clubkampioenschappen

Op zaterdag 7 oktober worden op de accommodatie van CAV Energie in Barendrecht de clubkampioenschappen baan voor Fortius, CAV Energie en AV Spirit gehouden. Er wordt in elk van de drie clubs gestreden om het eigen clubkampioenschap, maar de wedstrijd wordt gezamenlijk verwerkt. Op 1 oktober is op deze pagina van Atletiek.nu een voorlopig tijdschema geplaatst. Het zal in de loop van de week mogelijk nog op een enkel punt worden bijgesteld. 

Pupillen en framerunners

De pupillen doen een vierkamp met een sprint, mila, een werp- en een springonderdeel.
Voor de framerunners zijn er een 60 en een 200 meter.
Aan het eind van de middag kunnen de pupillen meedoen aan de 10 x 100 meter estafette voor alle categorieën.

Junioren, senioren en masters

Vanaf de junioren is er een vijfkamp met sprint en/of horden, 1 of 2 werponderdelen, 1 of 2 springonderdelen en een mila looponderdeel. De precieze samenstelling van de meerkampen per categorie kan je op Atletiek.nu vinden. Wil je liever niet aan alle onderdelen van je meerkamp meedoen? Geef dat dan van tevoren even door aan michel.stok@cavenergie.nl. De wedstrijdleider kan er dan rekening mee houden bij het indelen van de series en de startgroepen.
Het enige losse onderdeel naast de meerkamp is de 1500 meter.

10 x 100 meter

Aan het eind van de wedstrijd is er net als vorig jaar weer de 10 x 100 meter estafette. Energie en Spirit kennen hierin een lange traditie, maar voor de atleten van Fortius was het vorig jaar nieuw en onbekend. Dit jaar wil Fortius graag met een groot aantal teams klaar staan. Alle categorieën mogen gemixt meedoen, van pupillen t/m masters. We willen de trainers vragen hier alvast over na de denken en hun atleten te informeren over de mogelijkheid van het lopen van deze ludieke estafette. Definitief aanmelden hoeft pas op de dag van de wedstrijd.

Naar boven