Updates

Doe mee aan de SportVerkeerScan

Beste lid,

Als vereniging willen we actief op inspelen op de verduurzaming van ons reisgedrag. Het gaat dan om lopen, het gebruik van de auto, fiets en het openbaar vervoer.

Onze vereniging heeft daarnaast al jaren parkeerproblemen. Deze zijn niet makkelijk op te lossen door ruimtegebrek en de hoge kosten voor het aanleggen van nieuwe parkeerplaatsen. Voor ons als vereniging zijn het verbeteren van de bereikbaarheid en duurzaamheid belangrijk, daarom verzorgen we samen met de gemeente een SportVerkeerScan.

Onderdeel van de SportVerkeerScan is een vragenlijst om inzicht te krijgen in de wensen en het reisgedrag van onze leden en de ervaringen met de huidige bereikbaarheid. De resultaten van dit onderzoek worden gebruikt voor het doen van voorstellen aan ons en de gemeente.

Jij helpt ons door de vragenlijst in te vullen (dit kan tot 22 mei). Deze duurt 10-15 minuten. De informatie wordt natuurlijk vertrouwelijk behandeld. De vragenlijst is anoniem. Je privacy blijft volledig gewaarborgd conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 KLIK HIER OM DE VRAGENLIJST IN TE VULLEN!

Alvast hartelijk dank voor het invullen van deze vragenlijst!

Met sportieve groet,
Fortius Drechtsteden

Naar boven