Updates

Kom ook naar het FORTIUS KERST-BAL!

Fortius Jeugd Kerst bal

De door de huidige pupillenactiviteitencommissie na corona georganiseerde jeugdfeestavonden van 14 december 2022 en 6 mei 2023 waren een groot succes. Wij verwachten dan ook weer veel enthousiaste pupillen, framerunners, worstelaars en junioren op de volgende feestavond van zaterdag 16 december 2023. Thema: KERST-BAL. De Fortius-kantine zal ook nu weer worden omgebouwd naar een feestzaal/disco met gekleurde lampen en discobollen.

Het feest in de Fortiuskantine begint om 18:00 uur voor de jongste pupillen: mini’s, C-pupillen en B-pupillen. Er wordt passende muziek gedraaid en een aantal spellen gespeeld. Ouders wordt gevraagd om de jongste pupillen rond 20:00 uur weer op te halen.

Vanaf 20.00 uur is het de beurt aan de iets oudere jeugd: A-pupillen en ouder. Uiteraard wordt de muziek aangepast aan de leeftijd. De invulling van de avond is nog een verrassing maar net als de vorige keren hebben we Timo en Flint weer bereid gevonden voor een quiz. Die wil je niet missen!

Gedurende de avond kunnen veel ongezonde en gezonde snacks gegeten worden en is er voldoende (alcoholvrij) drinken.

Het thema is KERST-BAL. Je mag daar een geheel eigen invulling aan geven. Dat kan een ‘foute’ kersttrui zijn maar ook iets moois glimmends met pailletten. Als je je er maar prettig in voelt om te dansen en te zingen.

De entree is gratis. Meld je even aan via DEZE LINK, zodat we weten met hoeveel personen we rekening moeten houden voor het doen van de inkopen.

Rond 24:00 uur is het feest afgelopen en kan met vereende krachten de boel worden opgeruimd.

Fortius pupillen activiteiten-commissie
Dini Grootenboer, Daniël Hermus en Mark Uilhoorn

Naar boven