Updates

Lichtjesloop op 3 januari

Woensdag 3 januari 2024 organiseren we voor de zesde keer de Lichtjesloop. We beginnen om 18.00 uur voor álle pupillen categorieën. De training van 17:00 tot 18.00 uur komt te vervallen.
Net als de voorgaande succesvolle keren gaan we in het schemerdonker op en rond de baan met de pupillen – naar eigen keuze – een parcours lopen. We beginnen de training met een gezamenlijke warming up op muziek.
De bedoeling is dat je je feestelijk en verlicht aankleedt: lampionnen, kerstboomverlichting, glowsticks, zaklantaarns, lichtgevende loopvesten of hoofdlampen. Laat je fantasie maar zijn werk doen. Je mag ook je Santa-run pak, onesie of andere verkleedkleren aan. De leukst verklede atleet krijgt een prijs.

Vervolgens is het voor iedereen prijs want dan eten we rond 18:30 uur in de Fortius-kantine gezellig samen een oliebol met warme (of koude) chocomel, koffie, thee of iets anders fris.
Net zoals vorig jaar is dat de ouders van de pupillen ook welkom zijn om een oliebol mee te eten.
Bovendien valt er een prijs te winnen voor de combinatie ouder-kind die de korte Fortius sportquiz wint. Dit gaat via Kahoot!. Mobiele telefoon is noodzakelijk.
Rond 19:00 uur zijn we klaar.

Naar boven