Updates

Club kampioenschappen op locatie in Barendrecht geslaagd

Update 9-10-2023: extra foto’s geplaatst in het album onderaan dit artikel. 

Op zaterdag 7 oktober waren er de clubkampioenschappen voor alle categorieën. Evenals vorig jaar werd de wedstrijd gezamenlijk met CAV Energie en AV Spirit georganiseerd en de locatie was dit keer de baan in Barendrecht.
Aan het weer was niet te merken dat de herfst in aantocht was, want het waren prima omstandigheden voor het afwerken van de meerkampen. Voor de pupillen waren er vierkampen en voor de junioren en ouder waren er vijfkampen.

Hoewel er binnen Fortius vooraf wat was gemord over de opzet van de wedstrijd in de vorm van meerkampen, was bijna iedereen die meedeed er positief over toen ze eenmaal bezig waren. Iedereen vond het heel gezellig om een dag met elkaar op trekken en samen vijf heel verschillende onderdelen te doen. Dat het ene onderdeel je wat beter ligt dan het andere maakt niet veel uit, want dat geldt net zo goed voor je tegenstanders. Voor wie de vijfkamp echt niet zag zitten, bestond de mogelijkheid slechts één of enkele onderdelen te doen. Vanzelfsprekend kwam je dan niet in aanmerking voor een prijs of de titel clubkampioen.

Op deze pagina van Atletiek.nu kan je zien hoe de Fortiusatleten hebben gepresteerd en wie er clubkampioen zijn geworden.

Aan het eind van de middag waren er de 10 x 100 meter estafettes waar Fortius met vijf teams aan meedeed. Iedereen van jong tot oud mocht hier aan meedoen. Toeschouwers zagen mini-pupillen langsrennen voor wie de estafettestok bijna te groot leek om te dragen en oudere atleten aan wie de net afgewerkte intensieve vijfkamp duidelijk was af te lezen. Het snelste Fortiusteam, dat voornamelijk bestond uit oudere junioren, werd tweede in de einduitslag. De wisseltrofee ging evenals vorig jaar mee naar Oud-Beijerland. 

FOTOALBUM 

Uitslagen clubkampioenschappen Spirit, Energie, Fortius 7-10-2023

Naar boven