Updates

Aangepaste trainingen Junioren AB/Senioren

Update 5 november

Betreft trainingsgroep Rens/Elbert/Gerard/Amber/Danny/Vita

Zoals afgelopen dinsdag de meeste van jullie hebben meegekregen, zijn de maatregelen rondom corona weer strakker aangetrokken. Waar wij als trainers mee worstelen is jullie aandacht kunnen blijven geven met die regels in ons achterhoofd. Dat wordt steeds lastiger nu je vanaf 18 jaar nog met zijn tweeën een groepje mag vormen. Daarom hebben wij in overleg besloten om voorlopig tot 1 december het volgende te gaan doen:

Wij blijven alleen op de dinsdag training geven voor de jongeren tot 18 jaar, die mogen samen trainen. Let op voor en na de training je afstand op 1,5 meter houden en maximaal met zijn tweeën aankomen en vertrekken.

Iedereen boven de 18 is nog steeds welkom maar wel op zelfstandige basis de warming up(max 2 personen) en eventueel je onderdeel of krachthonk. (let op daar gelden ook regels, zie hiervoor de nieuwsflits op de website)

Waarom nog steeds niet 2 x per week hoor ik vaak, die beslissing hebben we als trainers genomen voor onze groep omdat we graag training geven maar daarnaast ook zelf geen extra risico’s willen lopen op besmetting aangezien onze werkgevers dat ook van ons verwachten.

Wij hopen hiermee op jullie begrip en denken dat jullie verstandig genoeg zijn de regels te volgen.

Laat je als Fortius atleet niet mee slepen door anderen met kans op boetes, de BOA’s controleren scherp en dit moet toch even vol te houden zijn.

Op die manier kunnen wij dit volhouden en hopelijk blijft iedereen op deze manier gezond.

Namens alle trainers van de AB senioren groep.

==================================================================================

In verband met de aanscherping van de Corona-regels en aansluitend op de nieuwsflits vanuit het bestuur hebben wij besloten de komende 4 weken alleen nog te trainen op de dinsdagavond. Wij zijn van mening dat in verband met de diversiteit van leeftijden in onze groep dit voor nu de beste optie is om nog een beetje een normale training te kunnen geven op de baan met de diverse nummers. De meeste van jullie hebben dit inmiddels via onze groepsapp gehoord. Wij hopen en vertrouwen op een ieders gezonde verstand om andere alternatieve trainingen te verzinnen om je conditie te onderhouden.

Doe dit alleen of maximaal met zijn vieren op gepaste afstand zoals de regels voorschrijven. Wij hopen net als jullie dat deze omstandigheden snel voorbij zijn en we daarna weer normaal kunnen trainen.

Tot bij de training!

Naar boven