Updates

Fortius goed van start in de competitie

[Update 7/5: meer foto’s onder aan dit artikel]

Vandaag was het dan zo ver: voor het eerst werd door een clubteam van de fusieclub Fortius deelgenomen in de landelijke competitie voor clubs. In Gorinchem werd de eerste competitiewedstrijd voor senioren derde divisie in poule 13 georganiseerd. Fortius was present met een vrouwenteam. De datum van 30 april kwam helaas te vroeg om al in de nieuwe clubkleuren aan te kunnen treden, maar zelfs in het allegaartje van Herculesblauw en Parthenongroen slaagde de Fortiusploeg erin zich als een echte eenheid te presenteren.

De individuele prestaties van alle Fortiusdames – in leeftijd variërend van B-juniore tot en met master – waren van goed niveau. De ploeg eindigde in de sterk bezette poulewedstrijd met 5499 punten als 10e. In de landelijke tussenstand staat Fortius na deze eerste wedstrijd 24e van de 62 ploegen, wat geen slechte uitgangspositie is.
Klik hier om alle prestaties van de vrouwenploeg van Fortius te bekijken en hier voor alle uitslagen van de competitiewedstrijd van 30-4-2017 in Gorinchem.

Landelijke stand

FOTO’S (Joke Torbijn)

FOTO’S (Joyce Walgers)

Naar boven