Updates

Fortius jeugd feest 17 december

Zaterdag 17 december is er in de Fortiuskantine een Fortius Jeugd Feest voor de pupillen, framerunners, worstelaars en junioren.
 We starten om 18:00 uur met alle pupillen (junioren mogen ook al komen). Er is een quiz, er kan gedanst worden en er zijn lekker hapjes en drankjes.
 
We adviseren om de mini’s, C en B-pupillen rond 20:00 uur weer op te halen. 
 
De junioren worden in ieder geval verwacht rond 20.00 uur zodat we met de pubquiz onder leiding van Timo de Kok en Flint Beenen kunnen beginnen. Tijdens het jeugdkamp hebben we kunnen zien hoe leuk zij dat doen. Voor de winnaar(s) is er een mooie prijs.
 
Daarna gaan we lekker feesten met muziek, zang en dans. Uiteraard zijn er voor de junioren ook (alcoholvrije) drankjes en hapjes.
 Voor de A-pupillen en junioren kunt u als ouder de eindtijd – in goed overleg – bepalen. Spreek dat thuis goed af zodat u niet te lang in de kou moet wachten. De eindtijd is 24:00 uur.

.
Kijk voor meer informatie op deze flyer.

Kom je ook? Meld je dan alvast aan via dit formulier, zodat we weten hoeveel feestgangers we kunnen verwachten en de contactgegevens van je ouders hebben tijdens deze avond.

Tot zaterdag!

Met feestelijke groet,,
Mark Uilhoorn
mark.uilhoorn@xs4all.nl
0622922468

Naar boven