Updates

Hemelvaartwedstrijden in Gorinchem, Den Haag en Gouda

Op Hemelvaartsdag waren op verschillende locaties in Nederland atleten van Fortius actief.

Gorinchem

In Gorinchem werd de jaarlijkse Recordwedstrijd voor junioren georganiseerd, waar Fortius met een flinke afvaardiging present was. Bij deze wedstrijd valt er voor sterke junioren geld te verdienen: bij verbetering van een baanrecord wordt een premie uitgekeerd. Geen van de Fortiusatleten slaagde er dit jaar in om een baanrecord te verbeteren, maar wel werden er diverse persoonlijke records gebroken. Saskia van der Boor (MB) stootte de kogel naar 11,12m, een stevige verbetering van haar p.r. Eva Reijenga (MD) won de 1000m in een p.r. van 3:31,63 en verbeterde ook met 1,41m hoog haar p.r. Tessa Dielessen (MD) liep de 60m in een p.r. van 9,13s., waar ze vierde mee werd. Yuma van Dijkhuizen (JD) liep in 11,86s. een p.r. op de 80m en werd vijfde.
Bij het polsstokhoogspringen werden geen records gebroken, maar wel behaalden alle polsstokspring(st)ers van Fortius een hoge klassering. Saskia werd eerste en Karlijn Schouten tweede bij de meisjes B. Duane van Dijkhuizen won bij de jongens C.
Bekijk hier de prestaties van alle Fortiusjunioren en hier de volledige uitslagen van de recordwedstrijd van 25-5-2017.

Den Haag

Een groepje pupillen van Fortius deed in Den Haag mee aan de Hemelvaartwedstrijd voor pupillen. Een verslag is hier te lezen.

Gouda

In de Kaas- en Stroopwafelinstuif In Gouda liep Joke Torbijn (V55) een 200m in 31,62s, haar snelste tijd sinds twee jaar. Uitslagen Kaas- en Stroopwafelinstuif 25-5-2017.

Naar boven