Updates

Twee clubrecords in competitiewedstrijd in Rijen

Update 29/5: FOTO’S (Sandy)

In een warm Rijen werd zaterdag 27 mei de tweede wedstrijd in poule 60 van de competitie voor C- en D-junioren verwerkt. De Fortiusjunioren leverden veel mooie prestaties, waaronder twee clubrecords.
Yannick de Burbure (JC, foto) stootte de kogel naar 13,95m (een meter verder dan zijn oude p.r.). Het oude clubrecord stond al vanaf 1985.
Quinten van der Elst (JC) verbeterde het clubrecord op de 150m, dat al stond sinds 2003. Hij verbeterde zijn eigen tijd van 19.02s naar 18.25s mede dankzij een superstart.

Alle goede individuele prestaties resulteerden in goede klasseringen voor de Fortius-ploegen. De jongens C werden in de poulewedstrijd in Rijen derde met 7125 punten. De 1e teams van de jongens D en de meisjes D behaalden beide een vierde plaats. De meisjes C van Fortius eindigden op de negende plek. Het 2e en het 3e team van de jongens D werden respectievelijk zevende en twaalfde. Het 2e team van de meisjes D was dit keer helaas incompleet.
De derde en laatste wedstrijd in de CD-competitie is al over slechts twee weken (10 juni) in Gorinchem.

Bekijk hier de individuele prestaties van de Fortiusatleten en bekijk hier alle uitslagen van de competitiewedstrijd van 27-5-2017 in Rijen.

Landelijke tussenstanden competitie 2017

Naar boven