Updates

Inschrijven avond4daagse Fortius

Oproep aan alle pupillen en junioren

Loop  de Avond4daagse 2019 met Fortius

Wanneer: dinsdag 4 – vrijdag 7 juni 2019
Kosten: Slechts € 5,50 per persoon

Alle pupillen en junioren zijn van harte welkom om mee te lopen. We gaan lopen, heel veel zingen en met elkaar plezier maken. Van dinsdag tot en met vrijdag worden de kinderen om 18.15 verwacht op het veld naast Fortius. De start is om 18.30 uur. Het lopen duurt van dinsdag tot donderdag ongeveer 1 tot 1,5 uur. De laatste avond is de feestavond en kan het wat langer duren. Een en ander is ook afhankelijk van het startnummer. Een laag startnummer betekent eerder starten en eerder terug.

De leiding wordt geregeld door Fortius. Als je vader of moeder als leiding mee wil lopen, dan kunnen ze dat aangeven als jij je opgeeft. Uiteraard is de Avond4daagse vooral een event voor de kinderen, waarbij de ouders trots komen kijken.

Ruim voorafgaand aan de start van de avond4daagse vind je op de site fortiusdrechtsteden.nl meer informatie over o.a. het startnummer van Fortius en de eventuele andere zaken die nog van belang zijn.

Schrijf je zo snel mogelijk in door – voor 1 mei 2019 – € 5,50 over te maken naar rekeningnummer NL78RABO0140299548 t.n.v. FORTIUS plus vermelding van ‘A4D2019’ en de naam van de atleet.
Betaling alleen via de bank.

Naar boven