Updates

Kelvin Mol en Eva Blokland op podium NK D-junioren

20210912 Lisa van Schaik Dspelen

De nationale D-spelen vonden dit jaar plaats op zondag 12 september. Niet zoals gebruikelijk in het Olympisch Stadion, maar op de vernieuwde baan op Ookmeer in Amsterdam. De D-spelen worden ook wel beschouwd als de Nederlandse kampioenschappen voor D-junioren en het lukt alleen de allerbesten om er een podiumplaats te behalen. Van de zeven deelnemers van Fortius slaagden Kelvin Mol en Eva Blokland daarin. Kelvin (JJD1) stond zelfs twee keer op het podium.

Op de 80 meter won hij zilver in een uitstekende 10,54 s en bij het hoogspringen werd het met 1,40 m een gedeelde derde plaats. Eva Blokland (MJD2) won met een persoonlijk record van 30,93 m brons bij het speerwerpen.

Rens Bakker (JJD1) werd met 2,10 m vierde bij het polsstokhoogspringen. Ook Allyssah Bailey (MJD1) kwam met 9,61 m en een vijfde plaats op het kogelstoten nog dicht in de buurt van het podium.
Bekijk hier de uitslagen van Kelvin, Eva, Rens en Alyssah, maar ook die van Dex van der Laan, Leensey Bilkerdijk en Lisa van Schaik. Op de foto hieronder zien we Lisa van start gaan op de 1000 meter.

Uitslagen D-Spelen Amsterdam 12-09-2021

Naar boven