Updates

Lichtjesloop pupillen woensdag 2 januari

Er is geen gewone training maar voor de eerste keer een Lichtjesloop. (De trainingen van 17:00 uur – 18:00 uur en van 18:00 uur – 19.00 uur gaan dus niet door). Na de gezamenlijke warming up binnen in de hal gaan we buiten – in het donker – op de spannend verlichte baan (dus zonder de grote lampen) met alle pupillen – naar eigen keuze – een afstand van 1 of 2 km lopen.

 Eerst een bijzondere – muzikale – gezamenlijke warming-up binnen in de hal.

De bedoeling is dat je je zelf feestelijk verlicht aankleedt: lampionnen, kerstboom verlichting, glowsticks, zaklantaarns, lichtgevende loopvesten of hoofdlampen, en je mag ook je Santa-run pak of een onesie aan. Neem je broer, zus, vriend of vriendin mee. De leukst verklede atleet verdient een prijsje. Vervolgens is het voor iedereen prijs want dan eten we binnen gezellig een oliebol en drinken chocomel.

Mocht het slecht weer zijn dan blijven we na de warming-up in de zaal. We zetten dan een uitdagend parcours uit, en lopen in het schemerdonker. De Lichtjesloop gaat dus – in tegenstelling tot eerdere berichten – ook bij slecht weer door, bijzondere omstandigheden daargelaten. Houd de e-mail en website van Fortius in de gaten.

Tijd: 18:00 uur – 19:00 uur (ook voor de mini’s en de c-pupillen; je papa of mama mag meelopen). Je hoeft je niet van te voren aan te melden en deelname is GRATIS.

Voor vragen kun je terecht bij Daniël Hermus: pupillen@fortiusdrechtsteden.nl, je eigen trainer of Dini Grootenboer.

Naar boven