Updates

Ook de groepslessen naar buiten

Hoogspringaanloop van bovenaf

[Update 29-5-2020: rooster aangepast]

Yeahh!! Ook de Groepslessen gaan naar buiten!!

Na ons online avontuur gaan we de groepslessen vanaf 2 juni ook buiten geven. Wij kunnen het “normale” rooster niet handhaven i.v.m. gebruik van materialen en late tijdstippen, maar wij hebben ons best gedaan om er een gevarieerd rooster van te maken.
De trainingen zullen buiten (in de openbare ruimte) plaatsvinden op de “halve maan” naast de fietsenrekken (zie foto, red.).

 

De lessen starten vanaf 2-6-2020 volgens onderstaand rooster, wat ook op Facebook en in een nieuwsflits aangekondigd wordt.

Vanaf 8-6-2020 start ook de maandag en zijn er wat extra ochtendlessen, daar dan de basisscholen weer van start gaan.

Met feedback van deelnemers en instructeurs zullen we het rooster indien nodig aanpassen.

Bij zware regenval en/of onweer gaat de les niet door en zal de instructeur wel aanwezig zijn om dit aan de deelnemers door te geven.

De lessen zullen worden gegeven op minimaal 1½ meter afstand van elkaar.

Deelnemers worden verzocht 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn en na afloop direct weer het terrein te verlaten.

In het kader van de verkeersveiligheid en doorstroming komen auto’s het sportpark Reeweg op bij de ingang Halmaheiraplein en parkeren in de parkeervakken langs de spoorbaan. De parkeerplaats aan de achterzijde van de sporthal Reeweg dient zo veel mogelijk te worden vrijgehouden i.v.m. het verzamelen van de loopgroepen. Geadviseerd wordt om zoveel mogelijk met de fiets te komen. De fietsen worden geplaatst in de fietsenstalling.

Deelnemers dienen zelf een handdoek/matje/drinken mee te nemen.

Bootcamp wordt gegeven buiten het terrein met inachtneming van 1,5 meter afstand. De instructeur neemt de deelnemers mee naar een geschikte plek, achter de hal, op de dijk of elders.

Rooster

Download hier het rooster (aangepast d.d. 29-5-2020)

Naar boven