Updates

Pupillenwedstrijd in Alblasserdam gestaakt

Zaterdag 13 mei werd door AAA in Alblasserdam de tweede wedstrijd in de regionale pupillencompetitie georganiseerd. Helaas werd het weer in de loop van de dag zo slecht dat de wedstrijd gestaakt moest worden. De Alblasserdamse gravelbaan kon het water niet aan. Toen het nog droog was maakte Berry de Bruijn foto’s (MPA1) die in dit fotoalbum op Facebook te bekijken zijn. De uitslagen staan onder aan dit artikel.

De organisatie van de pupillencompetitie (StARD) schrijft er het volgende over:

 “Belangrijk om te weten voor wie 13 mei niet in Alblasserdam was:
Toen we om 15.30 uur net waren begonnen met de 60 meter voor de JPA 1 kwam er een stortregen over de baan. Met als gevolg dat de sprint van de JPA 1 en het hoogspringen van de MPA 2 afgebroken werd. Het verspringen van de JPA 1 en het balwerpen van de MPA 1 was net afgelopen (is in ieder geval afgemaakt). Maar door de stortbui was het onverantwoord om op een later tijdstip nog de baan en het hoogspringen te gebruiken. Met pijn in ons hart hebben we toen moeten besluiten om de wedstrijd verder af te gelasten. Voor zover er prestaties waren zijn deze wel verwerkt tot een uitslag. Voor het hoogspringen van de MPA 2 hebben we de resultaten gebruikt van de laatst volgemaakte poging. Hierdoor staan er veel hoogtes van 1,17 m in de uitslag. De niet afgewerkte onderdelen kunnen niet worden ingehaald. Daarom zal voor de (meeste) A-pupillen dit, vermoedelijk, de wedstrijd worden die vervalt voor het overall klassement. Dit geldt ook voor de lange afstand.

De uitslagen zijn inmiddels ook verwerkt in atletiek.nu. Behalve de lange looponderdelen. Kennelijk zit er daar nog ‘ergens’ een probleem in deze wedstrijd. Uiteraard wordt er geprobeerd om dit zo snel mogelijk op te lossen, maar het kan even duren.”

Uitslagen:

Meerkamp

Lange afstand

Estafette

Tussenstand meerkamp na 2 wedstrijden

Tussenstand lange afstand na 2 wedstrijden

Naar boven