Updates

Saskia van der Boor Nederlands kampioen

Saskia van der Boor is vandaag in Apeldoorn Nederlands indoorkampioen polsstokhoog bij de meisjes junioren B geworden. Vooraf was ingeschat dat vier atletes in aanmerking kwamen voor het goud. Dat gegeven bracht de nodige spanningen met zich mee, waar Saskia goed mee om wist te gaan. Met een persoonlijk record van 3,45m liet zij al haar concurrentes achter zich en was zij de onbetwiste kampioen.

Karlijn Schouten werd in dezelfde wedstrijd zevende met 2,80m. Zij bleef daarmee  5 cm onder haar persoonlijk record.
Gisteren werd Fortius op de eerste dag van de NKi junioren in Apeldoorn ook al goed vertegenwoordigd op polsstokhoog. Hilde den Engelsen eindigde met een persoonlijk record van 3,00m op een gedeelde vierde plaats bij de meisjes junioren A.
De Nederlands kampioen bij de C-junioren Duane van Dijkhuizen was toegelaten om mee te springen met de jongens junioren B en werd met 3,80m negende.
Tibo Visser liep op de eerste dag van de NK de 800 meter bij de jongens junioren B. De concurrentie was groot en met 2:03,07 kwam hij net iets te tekort om zich te plaatsen voor de finale.
B-juniore Miranda van Dijk liep vandaag de 60 meter in 8,57s. Ze bleef met die tijd 0,1 seconde verwijderd van haar persoonlijk record en sneuvelde in de series.

Uitslagen NK indoor Junioren 18/19-2-2017 (zoek in de uitslagen op Fortius, Parthenon en Hercules).

Naar boven