Updates

Sportmassage – sporttherapie – triggerpoint-therapie

Henry Monteiro

                           EHBO ruimte

Update: 10-6-2022

Ik ben sportmasseur, sporttherapeut en myofasciaal therapeut bij Fortius. Er zijn al vele sporters langs geweest om de spieren te laten masseren of behandelen.

Zo behandel ik mensen preventief om blessures te voorkomen met sportmassages of geef ik myofasciale therapie bij stijve, gespannen of pijnlijke (overbelaste) spieren.
Ik behandel mensen met nek- en schouderklachten, hoofdpijn, (lage) rugklachten, klachten aan de bovenste extremiteiten o.a. de tennisarm, klachten aan de onderste extremiteiten zoals knie- en enkelklachten of pijn aan de achillespees.

De therapie die ik toepas is of alleen sportmassage of een combinatie van triggerpointtherapie (in de vorm van massage), fascia release, therapeutische massage.
Ik heb me aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Myofasciale therapie valt onder de alternatieve geneeskunde. Er zijn zorgkostenverzekeringen die het consult vergoeden als u aanvullend verzekerd bent. Altijd even navragen bij uw zorgkostenverzekering.

Leden van Fortius krijgen korting op een behandeling. Een consult van 25 minuten kost € 17,50 voor Fortius leden. (normaal € 22,50)

Ik heb praktijk thuis op de Stooplaan 19. Zie voor openingstijden en verdere informatie mijn website.

Henry Monteiro

Sportmasseur
Sporttherapeut
Myofasciaaltherapeut

Tel.: 0611516662
e-mail: h.monteiro@chello.nl
w.: www.hjmsportmassage.nl 

Naar boven