Updates

sportbegeleiding

In onze hal zijn er iedere week weer heel veel sporters actief. Naast atletiek van onze eigen vereniging Fortius hebben wij vele andere verenigingen en scholen onder ons dak met sporten als badminton, zaalvoetbal, honkbal , gymnastiek, Tae Kwondo, Thaiboksen en noem maar op. Al deze sporters zijn op hun eigen manier met hun sport bezig, de een fanatieker dan de ander, maar op ieder niveau zijn er wel eens vragen over fysieke begeleiding, blessures, voeding, of heeft men behoefte aan therapie of massage.

Sinds enige tijd hebben wij als organisatie gemeend dit binnen de muren van de Reeweghal meer te moeten organiseren als service aan onze sporters en hebben wij diverse mensen benaderd om activiteiten te ontplooien op dit gebied. Zij zullen met enige regelmaat aanwezig zijn in onze accommodatie voor het geven van adviezen, therapie of massage.
Tot uw beschikking staan :

Fysiotherapie Praktijk Aan de Dijk Kayk en Latour
Vragen voor alle sportgerelateerde klachten kunt u terecht bij het inloopspreekuur in de EHBO ruimte: 2 keer per maand op donderdagavond van 21.00 uur-22.00 uur. Zie de planningslijst op het prikbord in de kantine, aanwezig is Anne Zijderveld. Zie ook www.fysiotherapiepad.nl

MK Foodcoaching
Voedingscoach en gewichtsconsulente op het gebied van sportvoeding. Iedere 3e donderdag van de maand is Monique Koppelaar aanwezig in de kantine voor gratis voedingsadvies op sportgebied.
Meer info ook op www.mkfoodcoaching.nl

Sportmassage Henry Monteiro
Maandagmiddag of -avond, dinsdagavond en woensdagavond volgens afspraak: 0611516662.
Kosten €17,50 voor 25 minuten.
e-mail: h.monteiro@chello.nl
w.: www.hjmsportmassage.nl 

 

U kunt deze mensen ook vrijblijvend om advies vragen, zij helpen u graag verder. Wij hopen dat u van hun expertise gebruik zult willen maken.

 

Naar boven