Updates

Trainingslopen op 4 februari

Op 4 februari 2018 organiseert FORTIUS diverse trainingslopen.

Lopers die zich voorbereiden op de NN Marathon Rotterdam kunnen deelnemen aan de Road2Rotterdam trainingsloop over 25 km.

Voor lopers die liever een kortere afstand doen zijn er de Fortius 5 en 10 km trainingslopen.

Het inschrijfgeld voor de 5 en 10 km is 4 euro. Het na-inschrijfgeld voor de Road2Rotterdam trainingsloop is 5 euro.

De start van alle lopen is om 10.00 uur. 

 

Het programma van de Road2Rotterdam Trainingslopen bestaat uit een serie van vier trainingslopen over 20, 25, 30 en 35 km, die respectievelijk plaatsvinden op zaterdag en/of zondag in de maanden januari, februari en maart.

Deelnemers kunnen zich aansluiten bij een groep die wordt aangevoerd door ervaren en goed herkenbare tempomakers (pacers). Uitgangspunt hierbij zijn de vijf kilometer tijden, die beginnen bij 20 minuten (4:00 min/km) en vervolgens oplopen tot 32.30 minuten (6:30 min.per km).

Je kunt je aansluiten bij een tempogroep die de gewenste persoonlijke marathon-streeftijd het dichtst benadert. Van de deelnemers wordt wel verwacht dat men het niveau van de laatste groep (6.30 per km) aankan. De pacers fungeren tevens als vraagbaak en aanspreekpunt voor de lopers.

Op elk 5 km-punt is water en sportdrank beschikbaar en bij de finish thee en een banaan, precies zoals bij de NN Marathon Rotterdam.

Meer informatie over de Road2 Rotterdam Trainingslopen

Naar boven