Updates

Versoepelingen corona: een overzicht

RoosterGroepslessen

Vanaf zaterdag 5 juni zijn er verdere versoepelingen van de coronaregels van kracht. Ook bij Fortius mogen we daarom weer meer! We hebben de versoepelingen en geldende maatregelen voor jullie op een rijtje gezet.
We willen jullie vragen je goed aan de basismaatregelen te houden op onze accommodatie. Houd zoveel als mogelijk anderhalve meter afstand, tenzij dit door sportbeoefening niet mogelijk is (bijvoorbeeld worstelen of estafette). Bij klachten blijf je thuis. Was je handen regelmatig en maak je gebruikte materialen schoon. Publiek is nog steeds niet toegestaan op onze accommodatie. Handhaving van de gemeente controleert hierop. De belangrijkste beperkingen die gelden zijn:

Kantine open

Binnen in onze accommodatie is het dragen van een mondkapje verplicht, behalve tijdens het sporten. Vanaf vandaag zijn de kleedruimtes en douches weer open. Vanaf zondag 6 juni zal ook onze kantine weer open zijn. In de kantine gelden wel een aantal regels. Kom je binnen in onze kantine, vul dan een gezondheidscheck in. Draag een mondkapje, tenzij je aan een tafeltje zit. Een vaste zitplek aan een tafeltje is verplicht, aan de bar zitten is niet toegestaan. Je kunt met maximaal 4 personen aan een tafeltje zitten. Verplaats het meubilair niet! Onze kantine biedt plek aan maximaal 50 personen. Zijn er geen vrije stoelen meer? Dan is de kantine vol. De kantine sluit om 22.00 uur.

Opening van onze kantine is overigens afhankelijk van de beschikbaarheid van barmedewerkers. Het kan daarom voorkomen dat onze kantine tijdens een training gesloten is. Wil je ons barteam versterken? Neem dan contact met ons op!

Fitnessruimte

De openingstijden van onze fitnessruimte gaan terug naar de reguliere openingstijden die voor corona golden. Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag van 09.30 tot 11.30 uur en op zondag van 10.00 tot 12.00 uur. Onze fitnessruimte biedt plaats aan maximaal 20 personen. We hebben 20 flesjes desinfectiemiddel bij de ingang staan. Zijn deze op, dan is de fitnessruimte vol. Gebruik het desinfectiemiddel om je gebruikte materiaal te ontsmetten. Bij de ingang ligt ook een registratieformulier met gezondheidscheck. Invullen hiervan is verplicht. Draag een mondkapje in onze accommodatie, behalve tijdens het sporten. Je kunt met een groepje van maximaal 4 personen bij ons sporten.

Fitness groepslessen

Onze groepslessen zullen weer naar binnen gaan. Inschrijven voor deze lessen kan via Sportklok.nl. Voor de uitleg daarvan, lees je ons eerdere bericht. Neem je toch niet deel aan de groepsles, annuleer dan je aanmelding via Sportklok tot 2 uur voorafgaand aan de les. Het onderstaande outdoorrooster wordt voorlopig nog even aangehouden. 

Weg- en baanatletiek

Er zijn verdere versoepelingen voor het buitensporten. Tijdens het sporten is de 1½ meter afstand niet meer nodig. De maximale groepsgrootte is 50 personen. De verzamelplaats van de baanatleten blijft bij het toegangshek, van de wegatleten is dit aan de achterzijde (parkeerplaats) van de sporthal bij de eigen trainer of op afgesproken plaatsen. Na het sporten wordt de 1½ meter afstand weer in acht genomen. Uitzondering geldt voor jongeren tot 18 jaar.

Worstelen & kickboksen

Ook het worstelen, kickboksen en kick fun & boxing mag weer binnen gegeven worden. De sporters zullen door hun trainers worden geïnformeerd over de trainingen. 

 

 

Naar boven