Updates

Volta-app in plaats van ledenpas Atletiekunie

Volta app

Begin 2020 is de Atletiekunie overgestapt op een nieuw ledensysteem: Volta. Hierdoor zijn er geen digitale ledenpassen meer verstrekt, zoals dat in voorgaande jaren wel gebeurde. Onlangs is er een app gelanceerd waarin de ledenpas op te roepen is.

Lees hier meer over de Volta app, o.a. het installeren van de app en het aanmaken van een account.

Lidnummers en wedstrijdlicentienummer

Een nadelige bijkomstigheid van het nieuwe ledensysteem is, dat nieuwe leden niet automatisch bericht over de app krijgen, maar ook geen ledenpas meer ontvangen, zodat zij niet meteen weten wat hun Atletiekunie lidnummer en/of wedstrijdlicentienummer is.

Het wedstrijdlicentienummer is cruciaal bij het inschrijven voor atletiekwedstrijden.

Let op: het lidnummer dat staat vermeld op de contributiefacturen van Fortius is een intern lidnummer van de omnivereniging Fortius; het is NIET het Atletiekunie lidnummer of wedstrijdlicentienummer. Je kan het interne Fortius-lidnummer niet gebruiken voor het inschrijven voor wedstrijden.

Meer over de Volta-app

In juni heeft de Atletiekunie alle leden per e-mail geïnformeerd over de nieuwe app, maar mogelijk is de mail bij sommigen in de spambox terechtgekomen of op een andere manier aan de aandacht ontsnapt. Het voordeel van de app is dat er altijd een actuele ledenpas te raadplegen is. Deze is bovendien via de app eenvoudig en snel op te roepen.

De app krijgt in de (nabije) toekomst meer mogelijkheden. De app bevat ook nieuws van de Atletiekunie en info van Hardlopen.nl waaronder de running coach. Binnenkort is ook de kalender beschikbaar. Kortom, een app die een grote rol gaat spelen voor onze atletiekleden.

Naar boven