Pupillen trainen door tijdens de zomervakantie!

Inmiddels zijn we over de helft van de zomervakantie. Vanaf de start op zaterdag 16 juli 2022 wordt er door de pupillen gewoon doorgetraind op zaterdagen en woensdagen. Wel met een kleine aanpassing ten aanzien van de aanvangstijd op woensdag; alle pupillen trainen op woensdag van 18.00-19.00 uur. De zaterdag trainingen zijn voor alle pupillen van 09.30-10.30 uur. De framerunners hebben overigens wel een zomerpauze ingelast.
 
De opkomst is tot nu toe meer dan redelijk. Afgelopen woensdag 3 augustus 2022 wisten bijvoorbeeld 25 pupillen - ondanks het warme weer en de afsluiting voor auto's via het Halmaheiraplein (omrijden via Noordendijk) - de atletiekbaan van Fortius te vinden. Enthousiaste trainers waren er meer dan voldoende. Sommige categorie├źn zijn samengevoegd maar dat vergroot alleen maar het verenigingsgevoel. In Frankrijk (zie foto) kwam ik overigens een atletiekbaan tegen die zelfs voor onze pupillenopkomst in de zomer veel te klein is.
 
Uiteraard wordt rekening gehouden met de weersomstandigheden. Afgelopen woensdag was er dan ook een waterijspauze en wordt er niet te lang en veel hardgelopen. Kinderen zijn gelukkig zelf ook zo verstandig om waterflessen mee te nemen, aangepaste kleding te dragen en eventueel zonnebrand te smeren.
 
Inmiddels hebben we bijna 100 aanmeldingen voor het jeugdkamp van 23 tot en met 25 september 2022. Aanmelden kan nog steeds
 
Kun je niet wachten tot de laatste competitiewedstrijd van 10 september 2022 dan kun je op vrijdag 17 augustus terecht voor een wedstrijd in Barendrecht. Noteer in de agenda ook maar alvast de - speciale (meer informatie volgt) - clubkampioenschappen van zaterdag 1 oktober 2022 en de Fortius indoorwedstrijd van zaterdag 29 oktober 2022.