Fitness: trainingen groepslessen

Vanaf zaterdag 5 juni 2021 mogen we eindelijk weer binnen onze groepslessen geven! Omdat er een maximaal aantal deelnemers per les is, maken we gebruik van een online reserveringssysteem: Sportklok. Maak een account aan op de website en meld je aan voor de lessen. Een uitgebreide instructie kun je HIER vinden. Kun je niet aansluiten bij de les waarvoor je hebt gereserveerd? Annuleer dan je reservering tot uiterlijk 2 uur voor de les, zodat jouw plekje vrij komt voor een ander.

Met ingang van 27 september maken we gebruik van onderstaand rooster. De wijzigingen ten opzichte van het oude rooster zijn rood gemarkeerd. Omdat de beperkingen steeds minder worden, hebben we ook ons rooster wat uit kunnen breiden. Op maandag en woensdag houden we nog even de "corona" tijden aan, maar we hopen op die dagen ook weer snel uit te kunnen breiden. 

Op ons YouTube-account vind je ook nog steeds onze online groepslessen. Deze hebben wij tijdens de lockdown opgenomen, zodat jij ook thuis kunt trainen.

Vragen? Stuur een bericht aan de instructeurs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rooster vanaf 27 september 2021

Rooster27september2021