Riwal Hoogwerkers Halve Marathon 2020

Onze sponsoren:

ad zoomerlogo grandcruwijnen

logo runnersworld

logo vanderlaan

logo allround

logo plus doesburg

logo berkhout

logo degraaff

logo H.Pol

logo alprokon

GRS klein

logo nijhoff

Logo SK Cleaning

logo fysico 1

logo aft

logo sog

Op zaterdag 14 maart 2020 vindt de Riwal Hoogwerkers Halve Marathon plaats. Het parcours loopt evenals vorige jaren vanaf de atletiekbaan langs het Wantij en door de Dordtse Biesbosch. Ook deze editie is Riwal Hoogwerkers* aan onze loop verbonden als hoofdsponsor. Nieuw dit jaar is de bedrijvenloop, waarbij bedrijven met elkaar de strijd aan kunnen gaan voor een prestigieuze beker. De 44ste editie biedt naast de halve marathon prestatielopen over 5 en 10 km en jeugdlopen. De Riwal Hoogwerkers Halve Marathon is onderdeel van het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit. Lopers en vrijwilligers, noteer 14 maart alvast in je agenda! 

-Organisatieteam Riwal Hoogwerkers Halve Marathon-
Maarten Vogelezang, Willy Diepeveen, Kees de Pee, Karin Stam, Sibrand Komdeur, Gos Koernap, Mieke van der Fluit, Ilonka Bezooijen, Jasper Beljaars & Hanneke Zijlstra

Logo RIWAL

44ste Riwal Hoogwerkers Halve Marathon

De 44ste editie van de Riwal Hoogwerkers Halve Marathon vindt plaats op zaterdag 14 maart 2020.

Deze Dordtse loop gaat over verharde wegen via een fraai parcours langs het Wantij en door de Hollandse Biesbosch. De Riwal Hoogwerkers Halve Marathon is een officiële Atletiekunie wegwedstrijd/prestatieloop en maakt deel uit van het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit.

 

Programma

Inschrijven

Parcours

Uitslagen

Organisatie

header2017

 

* Riwal Hoogwerkers is van origine een Dordts familiebedrijf dat de afgelopen 50 jaar is uitgegroeid tot een internationale speler en expert op het gebied van specialistisch hoogwerkmaterieel. Hieronder verstaan we hoogwerkers, verreikers en heftrucks.
Met de sponsoring en naamgeving aan deze halve marathon willen wij de binding met Dordrecht en haar burgers nog meer versterken.
Daarnaast is deze loop onderdeel van het Riwal Fit, Trots & Betrokken programma, waarmee wij onder andere de sportieve kant van onze medewerkers willen stimuleren.