Updates

Inschrijven Fortius Pupillenkamp 2023

Op vrijdag 22 september 2023 is het weer zover. Dan gaat de atletiekjeugd van Fortius weer een weekend op kamp. Voor velen het hoogtepunt van het jaar (zoals te zien is op bovenstaande foto van vorig jaar!). De locatie is gereserveerd en de voorbereidingen zijn gestart. Een weekend vol sport, spel en heel veel lol.

Pupillen vanaf 6 jaar tot en met junioren zijn welkom. We gaan naar Loon op Zand naar de ons welbekende kampeerboerderij Land van Kleef. Alle framerunners zijn welkom om op zaterdag 23 september langs te komen in Loon op Zand. Hiervoor kunnen jullie je aanmelden bij trainer Robert.

De inschrijving voor het kamp start op dinsdag 4 juli om 19.00 ’s avonds via dit online formulier. We willen onder andere weten of er sprake is van speciale dieetwensen, medicatie of allergieën.

De eigen bijdrage is EUR 65,00 per kind. Voor CD-junioren die met het juniorenkamp 2023 zijn meegeweest betaalt Fortius de bijdrage.

Noteer de datum en het tijdstip in je agenda en zorg je dat er op tijd bij bent. Het aantal kinderen is voorlopig gemaximeerd tot 100. We hanteren een evenredige verdeling tussen pupillen en junioren.

De inschrijving is voorlopig als je een bevestiging van de inschrijving hebt ontvangen (door de start van de zomervakantie zal deze pas volgen ná 22 juli). Na deze bevestiging volgt op enig moment het verzoek tot betaling. De inschrijving is definitief als de betaling binnen de gestelde termijn door ons is ontvangen. Uiteraard volgt daarna ook nog een brief met informatie over het kamp.

Alvast goed om te weten:

  • We vragen de ouders weer om zelf hun kinderen naar Loon op Zand te brengen en op te halen;
  • Indien het kamp door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan, dan kunnen we hopelijk het grootste deel van het aanbetaalde bedrag terugstorten. Een relatief klein bedrag van ongeveer 15 euro per kind zal waarschijnlijk nodig zijn om de gemaakte kosten te dekken;
  • Er gaan voldoende volwassenen mee als leiding en voor het geven van de trainingen;
  • In de eerste week van september wordt nadere informatie gegeven over het brengen en ophalen van de kinderen, en volgt een informatieboekje met nadere regels en afspraken;
     
  • Voor alle deelnemers van Fortius wordt een reisverzekering afgesloten.

De kamporganisatie heeft er ontzettend veel zin in om er een sportief – met veel spel en ontspanning – veilig en reuze gezellig kamp van te maken. Mochten er vragen zijn dan kun je een e-mail sturen naar of bellen met Mark Uilhoorn (uilhoorn@xs4all.nl, mobiel: 06-22922468)

Naar boven