Updates

Pupillencompetitie

update 21-04-2023

Info 2023

De pupillencompetitie is opgezet door de regio Dordrecht van de Atletiekunie en wordt om beurten georganiseerd door één van de verenigingen uit de regio. Pupillenwedstrijden worden altijd verwerkt in de vorm van een driekamp, bestaande uit een springnummer, een werpnummer en sprint. Daarnaast kan voor de 600 m (Pup.C) of 1000 m (Pup. B/A) worden ingeschreven.

Aan de pupillencompetitie kan iedere pupil meedoen. Over de wijze van inschrijving worden de ouders/verzorgers van de pupillen van Fortius geïnformeerd via de pupillenmail.

Om mee te tellen in de einduitslag moet aan 4 van de 5 wedstrijden worden meegedaan. Aan het begin van de competitie moet voor alle wedstrijden in de gehele competitie worden ingeschreven. Het is niet de bedoeling om slechts voor één of enkele wedstrijden in te schrijven.

Na elke wedstrijd wordt door de organiserende vereniging een diploma met de prestaties uitgereikt aan elke deelnemer. Voor het eindklassement is er een prijs voor de nummer 1, 2 en 3 per categorie.

De data en plaatsen voor de pupillencompetitie 2023

1. zaterdag 1 april bij: Typhoon te Gorinchem
2. zaterdag 15 april bij: Passaat te Papendrecht
3. zaterdag 20 mei bij: A.A.A. te Alblasserdam
4. zaterdag 24 juni bij: Fortius te Dordrecht
5. zaterdag 9 september bij: Spirit te Oud-Beijerland

Op hiervoor genoemde data is er geen training voor de pupillen.

Veel informatie over de pupillencompetitie is te vinden op deze informatiepagina voor ouders/verzorgers. Leestijd 15 á 20 minuten. 

Naar boven