Updates

Dordtse avondvierdaagse, loop ook mee!

De Dordtse avondvierdaagse komt er dit jaar weer aan (zie hier de aankondiging bij RTV Dordrecht)!
In 2024 is de avondvierdaagse van dinsdag 11 juni t/m vrijdag 14 juni. Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar (basisschoolleeftijd) kunnen meedoen via de basisschool of de sportvereniging. Onder andere voor kinderen in deze leeftijdscategorie die lid zijn van Fortius en kinderen die niet in Dordrecht naar een basisschool gaan dus een mooie kans om 4 verschillende routes van 5 kilometer door Dordrecht te af te leggen.
Begin- en eindpunt is steeds naast het stadion van FC Dordrecht. Er kunnen maximaal 4000 kinderen meedoen.


Wil je weten hoe het vorig jaar was, bekijk dan hier de aftermovie!

De kosten voor de avondvierdaagse zijn EUR 3,50 per kind. Wanneer je jouw kind(eren) hiervoor aanmeldt, ontvang je uiteindelijk een tikkie voor het bedrag via de mail.

De inschrijving voor de Avond4daagse voor Fortius gaat via dit online formulier. We willen jullie vragen om door te geven welk kind(eren) er meedoen. Via het online formulier kan ook worden vermeld of, en zo ja wanneer je beschikbaar bent om als begeleider mee te lopen. Wij laten dan zo spoedig mogelijk weten wie de gelukkigen zijn. 

De kinderen worden door ons centraal vanuit Fortius aangemeld bij de organisatie van de Dordtse Avondvierdaagse.

De Dordtse Avond4daagse wordt georganiseerd door Stichting Dordtse Nobelprijs

Meer informatie – zoals de huisregels – is terug te vinden op de website dordtseavondvierdaagse.nl. Fortius kan voor eventuele schade niet aansprakelijk worden gesteld. 

We hopen dit jaar weer op een grote groep enthousiaste Fortius-deelnemers!

Naar boven