Sportmassage - sporttherapie - triggerpoint-therapie

 Henry Monteiro                          EHBO ruimte

Sinds november 2014 ben ik sportmasseur en en iets later ook triggerpoint-therapeut bij het tegenwoordige Fortius. Er zijn al vele sporters langs geweest om de spieren te laten masseren of behandelen. Wat velen nog niet weten is dat ik ook natuurgeneeskundig sporttherapeut ben. Wat doet nu een sporttherapeut.

Sporttherapie wordt toegepast bij sportletsels. De therapie is een combinatie van bindweefselmassage, triggerpointtherapie, therapeutische massage, wervelkolomcorrecties en perifere gewrichtscorrecties door mobilisatie en oscillaties en oefentherapie. Ook heb ik een cursus gevolgd voor medical taping. Medical taping is een vorm van tapen waarbij elastische tape de spieren ondersteunt zonder dat het u in uw bewegingen beperkt. Het is een aanvulling op de toegepaste behandelmethoden.

Ik heb me als natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Er zijn zorgkostenverzekeringen die het consult vergoeden als u aanvullend verzekerd bent. Altijd even navragen bij uw zorgkostenverzekering.

Leden van Fortius krijgen korting op een behandeling. Een consult van 25 minuten kost € 15,00 voor Fortius leden. (normaal € 20)

U kunt mij vinden in de EHBO-ruimte op dinsdag- en woensdagavond van 19.00 uur - 22.00 uur. Op maandagavond en woensdagmiddag op een andere locatie
Henry Monteiro
Sporttherapeut
Tel.: 0611516662
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
w.: www.hjmsportmassage.nl