Twinson Energie Jeugd Track Meeting

Op woensdag 9 juni vond bij CAV Energie een open wedstrijd voor de jeugd tot 17 jaar plaats. De wedstrijd speelde zich af op de sfeervolle accommodatie in Barendrecht en de atleten hadden er een lekker zonnetje bij.
Namens Fortius waren er 35 deelnemers en een enthousiaste microfonist die alle Fortiusatleten meermalen bij naam heeft genoemd (bedankt Erwin).
Iedereen stond te springen om zichzelf te testen. Hard trainen is leuk maar daarvan de vruchten plukken geeft toch wel veel voldoening. Waar iedereen super zijn best heeft gedaan waren er toch wel wat momenten waar de atleten boven zichzelf uitstegen.

placeholder image

Saskia van der Boor vierde in T-Meeting

De T-Meeting die in het pinksterweekend in Tilburg werd georganiseerd was aangewezen als limietwedstrijd, daarom was het toegestaan dat atleten van verschillende verenigingen tegen elkaar streden. Er waren veel meer inschrijvingen dan geplaatst konden worden. Saskia van der Boor was de enige atlete van Fortius die was toegelaten. Ze werd bij het polsstokhoogspringen voor vrouwen vierde met 3,40 m, wat 5 cm hoger was dan in haar voorlaatste wedstrijd in Lisse.

Uitslagen T-meeting Tilburg 22-24 mei 2021