Onderlinge werpwedstrijd 21 februari

Gezien de heerlijke temperatuur van ongeveer 15 graden Celsius was het onvoorstelbaar dat een week eerder nog is geschaatst op vijvers en sloten. Zondag 21 februari 2021 was er al weer een onderlinge werpwedstrijd voor de CD-junioren en U18 met mooie resultaten. Een uitgebreid verslag volgt in de volgende nieuwsbrief.

De uitslagen zijn op deze pagina van Atletiek.nu te vinden. 

Saskia van der Boor vierde op NK indoor

Fortiusatlete Saskia van der Boor heeft tijdens de Nederlandse kampioenschappen indoor, die dit weekend in Apeldoorn werden gehouden, prima gepresteerd. Saskia veroverde de vierde plaats bij het polsstokhoogspringen vrouwen met 3,56 m. Ze bleef hiermee slechts vier centimeter onder haar persoonlijk record. De winnares van de bronzen medaille sprong dezelfde hoogte, maar maakte minder foutsprongen, waardoor ze net voor Saskia eindigde.

Onderlinge Fortius werpwedstrijd CD- en U18-junioren 28-12-2020

Vanwege de storm Bella was de werpwedstrijd voor de junioren verplaatst van zondag 27 december naar maandag 28 december 2020. Het waaide dan wel niet meer en er was ook geen regen, maar een aantal uren in 5 graden Celsius staan zorgde desondanks voor veel koude voeten en handen. Maar toch ook voor veel plezier na een lang kerstweekend. Wat is er mooier dan met elkaar lekker buiten bezig te zijn met je favoriete sport. Er zijn aardige sportresultaten (atletiek.nu) gehaald. Met veel dank aan de ouders en de trainers voor de opbouw en het jureren.