Updates

Fortius Indoor 18/3: over tijdschema en afmelden

De inschrijving voor de Fortius Indoor op 18 maart is gesloten. Sta je ingeschreven voor de wedstrijd, maar kan je toch niet meedoen? Meld je dan even af via woc@fortiusdrechtsteden.nl. Er kan dan iemand van de reservelijst in jouw plaats meedoen. Bij tijdige afmelding wordt het inschrijfgeld minus 1 euro kosten Ideal terugbetaald. Bij afmeldingen die later dan 3 dagen vóór de wedstrijd worden gedaan, wordt het inschrijfgeld niet terugbetaald.

Een voorlopig tijdschema staat inmiddels op Atletiek.nu. Let op: hier kunnen nog wijzigingen op komen.

Jury en vrijwilligers

Doe je zelf niet mee, maar heb je die dag wel wat uurtjes tijd over? Geef je dan op om te helpen bij het jureren of in de materiaalploeg via juco.atletiek.dordrecht@gmail.com.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld is voor leden van Fortius EUR 1,75 per onderdeel of per (pupillen)meerkamp. Leden van andere verenigingen betalen het dubbele. Het inschrijfgeld moet uiterlijk 72 uur voor de wedstrijd binnen zijn. Niet betaalde inschrijvingen worden dan verwijderd.

Meer informatie via Atletiek.nu
D-junioren, pupillen, framerunners  
CBA-junioren, senioren, masters   *)

*) T.b.v. het vlot laten verlopen van de uitslagenverwerking zijn de inschrijvingen van de D-junioren toegevoegd aan de wedstrijd voor de CBA-junioren, senioren en masters. 

Naar boven