Updates

Worsteltoernooien op 18 & 19 februari

De inschrijving voor de Seniorencompetitie en Jeugdtoernooi Worstelen is geopend! De wedstrijden vinden plaats op zaterdag 18 februari en zondag 19 februari 2023.

Seniorencompetitie

De eerste partijen starten om 18.00 uur. Daarvoor vindt de weging plaats, tussen 16.30 en 17.00 uur. De deelnemers die het vorige seniorentoernooi niet mee hebben gedaan dienen €30,00 te betalen, waarvan €20,00 afgedragen wordt aan de bond. Dit is eenmalig. De deelnemers die de vorige keer ook al meededen, betalen €12,50 per inschrijving. Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 15 februari 2023.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE SENIORENCOMPETITIE

Categorieën seniorencompetitie

De partijen vinden plaats in diverse categorieën. Je kunt je inschrijven voor de volgende categorieën:

 • 60 Grieks-Romeins
 • 70 Vrije stijl
 • 80 Grieks-Romeins
 • 90 Vrije stijl
 • 100 Grieks-Romeins
 • 100+ Vrije stijl

In het competitieverband zijn voor de worstelaars de volgende punten te halen: 5 punten voor de eerste plaats, 4 punten voor de tweede plaats, 3 punten voor de derde plaats, 2 punten voor de vierde plaats en 1 punt voor de vijfde plaats.

Jeugdtoernooi

Het jeugdtoernooi vindt plaats een dag na de seniorencompetitie, op zondag 19 februari en vangt aan vanaf ongeveer 12.00 uur. Daarvoor is de weging van de deelnemer, tussen 10.30 uur en 11.30 uur. Het inschrijfgeld voor het jeugdtoernooi bedraagt 10 euro. Inschrijven is alleen mogelijk voor leden van de Nederlands Olympische Worstel Bond (NOWB). 

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR HET JEUGDTOERNOOI

Procedure aanmelden

Je kunt je aanmelden door op bovenstaande aanmeldknop te klikken. Je komt dan op de website van de Worstelbond. Om je goed te kunnen inschrijven, dien je de volgende stappen te doorlopen:

 1. Maak een account aan
 2. Registreer je bij de Bond (Als je nog niet betaald hebt, dan kun je dat daar doen. Als je wel
  betaald hebt, dan meld je je aan zonder te betalen.)
 3. Registreer je bij de Academy/Sportschool namens welke je meedoet
 4. Registreer je bij het Evenement op 18 februari 2023.

Voor clubs meld jezelf ook snel aan middels https://nowb.smoothcomp.com. Maak eerst een persoonlijk account aan en maak vervolgens een academy aan via “Create New Academy”. Als je je club niet hebt aangemeld, kunnen jouw deelnemers zich NIET aanmelden. Jouw aanmelding én betaling dienen te zijn ontvangen op uiterlijk woensdag 15 februari 2023.

Naar boven