Updates

Vacature Frame Running trainer

Voor onze Frame Running groep zoeken we een trainer. Elke week trainen onze framerunners op woensdagmiddag en zaterdagochtend samen met de jeugd van Fortius. Er komen steeds meer nieuwe atleten bij, dus we zijn op zoek naar jou!

Frame running richt zich op mensen met een loopbeperking. Bijvoorbeeld mensen met MS, reuma, ernstige artrose, aangeboren/niet-aangeboren hersenletsel of andere aandoeningen waardoor het lopen (van lange afstanden) lastig is.

Op een frame met drie wielen, een zadel en een borststeun kunnen jongeren en volwassenen op uiteenlopende niveaus sporten. De trainingen hebben veel overeenkomsten met de reguliere baantrainingen en zijn gericht op uithoudingsvermogen, snelheid, kracht en coördinatie.

Jouw taak
Wordt het bedenken en uitvoeren van trainingen samen met de andere trainer. Wij trainen voornamelijk op de baan, maar soms ook in de Biesbosch.

Wanneer?
De trainingen zijn op woensdagmiddag van 17:00-18:00 uur en op zaterdagochtend van 9:30 – 10:30 uur op de atletiekbaan Fortius te Dordrecht

Wat heb je hiervoor nodig?
Vooral affiniteit met de doelgroep en enthousiasme voor sport. Je bent in staat om te gaan met de diversiteit in de doelgroep. Je ziet zowel de mogelijkheden van de deelnemers als hun ambities. Ervaring met baantraining geven of ervaring met de doelgroep is niet noodzakelijk.

Wat krijg je ervoor terug? 
Werken met een leuke en diverse groep mensen. Voldoening halen uit het begeleiden van mensen met een loopbeperking bij het (gaan) sporten. Dat doe je in de gezonde buitenlucht waarin plezier en sportiviteit gecombineerd wordt, om tot betere prestaties te komen.

Wil je meer weten?
Mail naar Framerunningdordrecht@gmail.com

Je kunt ook op de website van Framerunning Nederland: https://framerunning.nl/ meer informatie vinden.

Eerst een keer komen kijken bij een training, is ook mogelijk om de sfeer te proeven en je vragen te stellen.

Naar boven